vrijdag 30 mei 2014

POPPUNK TOP 10: #2

De POPPUNK TOP 10 aller tijden is DE soundtrack van jouw beste zomer OOIT! Knal ook goedgemutst de zomer in met de beste poppunktracks ooit gemaakt en check elke dag facebook en/of deze website!

Vandaag # 2:

SR-71 – Right Now
(2000), van het album: Now You See Inside

Ben je rond de dertig jaar en was je tijdens je middelbare schooltijd enigszins into alternatieve muziek? Dikke kans dan dat je in die periode hebt staan rocken op deze band. Een schoolvoorbeeld van een one-hit-wonder, maar wat maakt het uit als je zo’n kneiter van een poppunkhit aflevert.
Right Now was SR-71’s eerste single van hun debuutalbum Now You See Inside. Het nummer fungeerde in 2000 als soundtrack van zowel hele matige als zeer aangename films, respectievelijk Dude, were’s my car en Loser. Nadien produceerden ze nog twee albums die echter nooit doorbraken. Hun grootste wapenfeit was nog het nummer 1985, dat door hun vrienden van Bowling For Soup in 2004 tot een stevige hit werd gecoverd en op een haar na deze top 10 niet heeft gehaald. Overigens speelt de zanger van SR-71, Mitch Allan, nog een kleine figurantenrol in de bijbehorende videoclip. 

De zomer is bijna daar en we naderen de ontknoping van de POPPUNK TOP 10 aller tijden. Wie denk jij dat er op 1 staat? Laat een voorspelling achter en check het morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten