donderdag 29 mei 2014

POPPUNK TOP 10: #3

De POPPUNK TOP 10 aller tijden is DE soundtrack van jouw beste zomer OOIT! Knal ook goedgemutst de zomer in met de beste poppunktracks ooit gemaakt en check elke dag facebook en/of deze website!

Vandaag #3:

Call the Cops – Like it like that
(2010), van het album:
Call the Cops
Dansbare punk heeft een tijdje hoog in de hitparades gestaan. De band Panic! At The Disco brak door met deze stijl. Waarom zij het wel en bands als Cash Cash, Powerspace en Call the Cops het niet gered hebben is mij een raadsel. De rockers van Call the Cops zijn wat mij betreft toch wel de grootmeesters in dit subgenre. Helaas is er na hun beloftevolle debuutalbum weinig meer van dit Californische vijftal vernomen.
Erg jammer. En het laat maar weer eens zien dat in de muziekwereld het geluk een grote rol speelt. Met een beetje media-aandacht was Like it like that ongetwijfeld een kneiter van een hit geworden. De muziek dwingt je bijna om die voetjes van de vloer te gooien. Eenieder die het lukt om op dit nummer stil te blijven zitten trakteer ik!
Favorite line: The way you make me feel, is it wrong to go along or does it feel right. You can't say this ain't real, even though you're still with him it's just a matter of time.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten